web 2.0

woensdag 20 januari 2010

Carwraps, maar waarom dan?

egtrein groene carwrap
Carwraps zijn hot, en hoe. Kijk maar naar de posts van een willekeurige week op bijvoorbeeld autoblog. Carwraps zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens ontzettend functioneel en voordelig ten opzichte van bijvoorbeeld spuiten. Maar waarom dan? Nu, dat leggen we u hierna graag even uit.

Inventieve carwraps
Met een carwrap krijg je een ware metamorfose voor je voertuig of dat nu een auto, bestelwagen vrachtwagen of brommobiel is. Het voertuig wordt compleet ingepakt met zelfklevende folies. Snel, strak en vakkundig. In elk gewenst dessin, elke kleur, en elk ontwerp.

Door de ontwikkeling van de print- en plottertechnieken is het tegenwoordig mogelijk om ieder voertuig in korte tijd volledig te voorzien van een nieuw uiterlijk. Carwrapping is bijvoorbeeld ideaal om uw (oude) bedrijfswagen nieuw leven in te blazen. Zo kunt u elk voertuig optimaal afstemmen op de huidige gewenste uitstraling of promotiestunt!

egtrein groene carwrapVoordelig, vernieuwend en onbegrensd
Is uw bedrijfswagen wit, maar past groen beter bij uw bedrijf? Vertoont de auto lakschades? Vaak is overspuiten duur. Met de wraptechniek kunt u aanzienlijk besparen in de kosten. Bovendien hoeft u de auto hooguit 2 dagen te missen. Vanaf die tijd laat uw auto een nieuwe kleur, een bijzonder dessin of een flitsende reclame zien. Jarenlang óf tijdelijk. Want lijkt uw auto een tropisch acquarium, steigerhouten kist of Burberry-tas en mocht u enige tijd later een ander bedrijfswagenuiterlijk wensen, dan kan dat zonder problemen.
Een bijkomend voordeel is dat de lak van uw auto geconserveerd wordt door de beschermende folies. Niet onbelangrijk wanneer u besluit uw auto te verkopen. Dan hoeft de folie slechts te worden verwijderd, en uw auto is weer zo goed als nieuw.

Creatief, snel en vakkundig
Het uitvoeren van een carwrap is vak apart. Allereerst zijn de ontwerpmogelijkheden nagenoeg eindeloos. Een echte uitdaging voor creatievelingen! Na het opmeten van het voertuig delen ze het ontwerp op in bruikbare patroondelen. Vervolgens brengen gespecialiseerde medewerkers deze patroondelen minutieus aan op het voertuig. Hierbij worden zoveel mogelijk naden van de patroondelen weggewerkt in de naden en kieren van de carrosserie. Dit resulteert in een spectaculair, naadloos eindproduct. Een eigentijds, rijdend reclame- of PR-object.

Zoals het wagenpark van safaripark Beekse Bergen, dat werd door ons ingepakt met verschillende opvallende diermotieven. Of van Nummereen, een organisatie voor BSO en kinderdagverblijven. Die auto’s toverden we in korte tijd om in spannende avonturenauto’s. Uiteraard is één voertuig ook mogelijk. Verschillende regionale bedrijven kozen er inmiddels voor om hun nieuwe bestelbus door ons in te laten pakken. Geheel of gedeeltelijk.

Hoe zit het dan met die mat zwarte carwraps bijvoorbeeld? Nou, simpel! De mat zwarte, of iedere andere folie kleur in de handel, wordt "vanaf de rol" aangebracht en ingefeund om het beste resultaat te bereiken. Combinaties zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld een matte basis en hoogglans details.

Is carwrapping ook iets voor uw bedrijfs- of personenwagen?
Kijk eens op onze site of bel 013-505 49 34.
Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

1 opmerking:

  1. Het valt mij steeds vaker op dat ik veel auto's rond zie rijden in carwrapping, met autobelettering of bestickering. Een sterk staaltje buitenreclame als je het mij vraagt.

    BeantwoordenVerwijderen