web 2.0

donderdag 3 juni 2010

Altijd nieuw


20 jaar beletteren. 20 jaar bouwen. 20 jaar investeren. 20 jaar onderhandelen. 20 jaar bouwen aan de juiste relaties. 20 jaar ontwikkelen en uitbreiden. 20 jaar samenwerken. Spieringhs Beletteringen blikt dit jaar heel even terug op een bewogen geschiedenis, maar blikt veel liever nog vooruit!
In de afgelopen 20 jaar is er gebouwd aan een sterk, all-round signbedrijf. Huub Spieringhs begon zijn onderneming vanuit zijn slaapkamer, met niet veel meer tot zijn beschikking dan een computer en een snijplotter. En veel inspiratie, doorzettingsvermogen en creativiteit!
Inmiddels werkt ons trouwe team van werknemers bij Spieringhs Beletteringen vanuit het royale pand in Esbeek aan passende oplossingen voor elk reclamevraagstuk. Van autobelettering tot reclamebord, van bewegwijzering tot lichtreclame, van car wrapping tot contourmarkering, van snijtekst tot complete aankleding van uw pand, van interieur tot exterieur. En daar blijft het niet bij: Spieringhs Beletteringen is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, materialen en toepassingen!
Wilt u snel zien wat wij maken? Op onze website staat een representatief overzicht van onze portfolio, neem gerust een kijkje. Ziet u liever tot in het kleinste detail hoe en door wie onze producten gemaakt worden? Maak dan een afspraak of bezoek later dit jaar onze feestelijke open dag. Als u die dag beslist niet wilt missen, mail het ons. Wij brengen u dan tijdig op de hoogte!
Spieringhs Beletteringen: al 20 jaar gewoon doen! Het resultaat mag er zijn, maar we zijn nog lang niet klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten