web 2.0

dinsdag 5 januari 2010

Nu echt welkom

Het pand Van Spieringhs beletteringen in EsbeekVoor degene die het nog niet weten zal ik allereerst even uitleggen wie wij zijn.

Wij zijn Spieringhs beletteringen, en we doen voornamelijk aan: belettering, lichtreclame, gevelbelettering, bewegwijzering, projectborden, en autobeletteringen. En dit is zomaar een greep uit het totale aanbod van ons allround reclame productiebedrijf.

Met een team van 20 gespecialiseerde, enthousiaste medewerkers denken wij graag met u mee, om tot een passende oplossing voor al uw reclame-uitingen te komen. Op basis van uw specifieke wensen en eisen maken we allereerst een opvallend ontwerp. Doordat we de productie vervolgens in onze eigen royale werkplaats kunnen realiseren, kunnen we snel en flexibel te werk gaan. Met behulp van snijplotters, groot-formaat-printers, freesmachine, spuiterij en zagerij zijn de mogelijkheden van belettering onbegrensd. Onze hoogwerkers en volledig ingerichte montagebussen maken het mogelijk de montage bij u ter plaatse te verzorgen.


Waarom dan dit blog?
Nu, om het een en ander wat wij zo onderweg tegen komen met u, de lezer, te delen. Het kan van alles zijn, maar we proberen het toch wel zoveel als mogelijk te maken laten hebben met design, reclame en natuurlijk beletteringen.

Wij van Spieringhs Beletteringen wensen u nu en in de toekomst veel leesplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten